lørdag den 5. marts 2011

Antigua, Antigua, Antigua ..

Antigua er en unik by. Den er helt igennem smuk og omgivet af vulkaner. Folk er aabne og soede hernede, saa det er svaert at finde én yndlings cafe eller restaurant.

Skolen jeg har gaaet paa er en super god skole, min laerer hedder Max og bliver kaldt Don Zorro! Fordi skolen er saa lille har alle et godt sammenhold. Paa skolen er der/har der vaeret islaendinge, amerikanere, canadiere, danskere, franskmaend, en pige fra ostrig og en pige fra wales - saa en god blanding.
Jeg har virkelig faaet noget ud af skolen, og det var det vaerd.

Jeppe som jeg skal til Arcas med idag og Mitchel fra San francisco.

Idag er en vemodig dag, fordi jeg skal forlade Antigua. Jeg synes at 4 uger er passende tid at bo i Antigua og jeg er klar til at komme videre nu - men jeg skal ogsaa rejse fra alle de dejlige mennesker jeg har moedt. 
Det bliver underligt ikke at have dem i min hverdag. 

selvom jeg ikke er i Arcas endnu, har jeg moedt rigtigt mange soede dyr!

Alt i Antigua er i flotte omgivelser, her er Jeppe, Esben og jeg ude og spille fodbold og fik lige et par billeder at udsigten derfra. Billedet nedenunder: der er ruiner alle steder i Antigua, og her er en af dem, den ligger lige ved siden af sportsbanen.



Ovenfor er et billede af Fernandos, byens bedste kaffe, sejeste 8aarige tjener og soedeste kat. Har brugt meget tid derinde.

1 kommentar:

  1. Øhhh?? Arcas eller Flores? Flotte indlæg - og billeder.

    SvarSlet