Hjemmelavet marmelade er fantastisk! Min søde mor lavede 2 glas til mig, som jeg fik i sidste uge.
Hindbær og jordbær/hyldeblomst.
Hindbær og jordbær/hyldeblomst.
JORDBÆR/HYLDEBLOMST er den bedste jeg nogensinde har smagt!!
Det skal du bruge:
- 500 g. jordbær
- 2-3 skærme/klaser hyldeblomster
- 500 g. sukker
- desuden: en hulske til at fjerne skum, når marmeladen koger op. En stor hultragt og fine mærkater til marmeladeglassene er gode at have klar, når du går i gang med sommerbærrene.
- 500 g. jordbær
- 2-3 skærme/klaser hyldeblomster
- 500 g. sukker
- desuden: en hulske til at fjerne skum, når marmeladen koger op. En stor hultragt og fine mærkater til marmeladeglassene er gode at have klar, når du går i gang med sommerbærrene.
Skærres op, smides i en gryde og koges sammen til skøn marmelade!
Det ser også så fint ud med hyldeblomsterne i marmeladen! :-)
Bollerne er efter helt almindelig opskrift, hvor jeg har puttet godt med havregryn i, istedet for så meget mel.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar